Ljudska univerza Ptuj je bila uspešna na javnem razpisu Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti za sofinanciranje vsebin centrov za družine v letih 2017 – 2020 in tako svojim številnim dejavnostim dodala še Center za družine Špajza modrosti. Center za družine Špajza modrosti se nahaja v osrčju Ptuja, in sicer na Ulici heroja Lacka 3 in ponuja številne brezplačne vsebine in dejavnosti za obiskovalce vseh generacij.

Špajza modrosti ponuja številne programe. Eden izmed njih so izobraževalne in praktične delavnice na temo razvijanja odzivnega in senzibilnega starševstva. Delavnice oziroma predavanja nagovarjajo teme kot so postavljanje meja, ohranjanje dobrih odnosov, varno in sočutno starševstvo. Na nas se lahko obrnejo tudi starši, ki se znajdejo v situaciji razhoda s partnerjem. V programih pa se bomo dotaknil tudi zdravega življenjskega sloga, temam kot so depresija, premagovanje stresa in podobno.

Organiziramo številne počitniške aktivnosti in dejavnosti za otroke, različne ustvarjalne in bralne urice, različne delavnice kot je hitrostno sestavljanje rubikove kocke in mnogo več. Prav tako v sodelovanju različnimi organizacijami (OŠ Ljudevita Pivka, VDC Sožitje, Sonček)  potekajo vsebine za opolnomočenje družin otrok, ki imajo drugačne potrebe.

 

IMG Spajza New

 

Posebno povabilo v Center za družine Špajza modrosti: https://youtu.be/wTmN2UxtGpw 

 

 PAJZA MODROSTI APRIL2021 1

 PAJZA MODROSTI APRIL2021 2

 

 

Una pomo pajza modrosti

 

 

  

 

Izjava otrok v zvezi s COVID

Izjava polnoletnega udeleženca v zvezi s  COVID

 

 

Facebook,

Instagram,

Twitter

 

 

    SpajzaModrosti        

Več informacij in prijave

logo lup
Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov:  info@lu-ptuj.si 
Telefon: 02 749 21 50

Kontaktirajte nas...