Na vsebino

Dejavnosti in projekti s področja kakovosti, ki jih izpeljujemo na LUP:
 
 
 

 

 

DAN ZA KAKOVOST 2023 NA LJUDSKI UNIVERZI PTUJ

 

Dne 26.5.2023 smo se na Ljudski univerzi Ptuj zbrali ob sladkem, tradicionalnem slovenskem zajtrku, da bi razpravljali o pomenu kakovosti v izobraževanju odraslih ter njenem vplivu na uporabnike in zaposlene. Dogodek je moderirala Tanja Božič, ki je predstavila letni načrt za kakovost in poudarila njegov pomen za uspeh in zadovoljstvo uporabnikov ter zaposlenih.

Skupaj smo pregledali akcijski načrt za kakovost za tekoče leto ter ugotovili, da smo na dobri poti pri izvajanju zastavljenih aktivnosti. Nadalje smo izvedli brainstorming o posodobitvi vizije, vrednot in poslanstva organizacije, pri čemer smo dobili številne kreativne ideje in predloge za nadaljnji razvoj. Razprava o kakovosti v izobraževanju odraslih je izpostavila njen pomen pri učinkovitem pridobivanju znanj, spodbujanju osebnega razvoja ter dvigu ravni kompetenc v družbi. Ugotovili smo, da je potrebno vzpostaviti sistematičen pristop, ki vključuje stalno spremljanje, evalvacijo in izboljšave izobraževalnih storitev. Prav tako smo poudarili pomembnost usposabljanja in strokovnega razvoja zaposlenih.

Na koncu smo se dogovorili, da bomo nadaljevali z izvajanjem načrtovanih aktivnosti za izboljšanje kakovosti izobraževanja odraslih na Ljudski univerzi Ptuj. Izrazilo se je tudi zanimanje za redna srečanja in izmenjavo idej ter izkušenj na temo kakovosti.

Dogodek je bil koristen in navdihujoč, saj smo pridobili boljše razumevanje pomembnosti kakovosti v izobraževanju odraslih ter identificirali ključne vidike, na katerih moramo delati. Skupaj si prizadevamo za izboljšanje kakovosti izobraževanja odraslih in ustvarjanje boljše prihodnosti za uporabnike in zaposlene na Ljudski univerzi Ptuj.

 kakovost.jpg
 Foto utrinki
 

Več informacij in prijave

logo lup

Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov: info@lu-ptuj.si
Telefon: 02 749 21 50

Kontaktirajte nas...