Na vsebino

Pedagoško-andragoško izobraževanje je izpopolnjevanje in usposabljanje kandidatov, ki so zaključili t. i. nepedagoški študijski program prve ali druge stopnje, za samostojno opravljanje strokovnega dela v vzgoji in izobraževanju.

Program vam omogoča, pridobitev pedagoških, psiholoških, pedagoško-andragoških in specialno pedagoških vsebin ter strokovna znanja in veščine iz področij, ki so potrebna za uspešno pedagoško delo v osnovnih in srednjih šolah. Traja eno študijsko leto.

 

Prijavni rok je podaljšan, in sicer do 27. septembra 2022.  Elektronska prijava je dosegljiva na naslednji povezavi: https://vis.upr.si/pef/razpis_vnos_0_PAI.asp#

Informacije PEF Koper: www.pef.upr.si, tina.vicic@pef>,  LU Ptuj: Bernarda Kvas, 02 749 21 58, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

KOPER.jpg

Na Ljudski univerzi Ptuj smo pripravili in izvedli tri zanimive, medgeneracijsko povezane, zabavno izobraževalne programe in sicer študijske krožke: Babi, dedi, gremo googlat, Staro, mlado po angleško ter Ptujske zgodbe v besedi in podobi.

 

Babi_dedi_gremo_googlat.png

Staro_mlado_po_angleško.png

 

Ptujske_zgodbe.png

Usposabljanje je namenjeno tako začetnikom, kot tudi že zaposlenim v računovodskih službah in traja 120 ur. Gre za intenzivno usposabljanje, ki ga vodi pooblaščena revizorka z večletnimi izkušnjami v računovodstvu in reviziji.

Predavanja bodo potekala dvakrat tedensko, v popoldanskem času, s pričetkom ob 17.00 uri.

Po zaključenem usposabljanju prejmete potrdilo Ljudske univerze Ptuj, da ste se usposabljali v programu RAČUNOVODJA.

 

Prijava je možna najkasneje do ponedeljka, 10. 10. 2022, in sicer se:

  • podpiše Pogodba o izobraževanju,
  • plačajo se stroški vpisnine ali odda naročilnica, če bo šolnino poravnalo podjetje.

Cena programa je 490,00 in vključuje: predavanja, vaje, predstavitve ter gradivo v elektronski obliki. Šolnino lahko poravnate v obrokih, in sicer: ob vpisu 130 , nato pa še v treh zaporednih mesečnih obrokih po 120 .

 

Uvodno srečanje bo potekalo v ponedeljek, 17. oktobra 2022.

 

Za lažjo odločitev in dodatne informacije smo vam na voljo osebno na LU Ptuj,  po telefonu: 02/749 21 58,  02/749 21 50 ali e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Računovodja3.png

Strokovni naslov, ki ga diplomant pridobi: magister profesor socialne pedagogike/magistrica profesorica socialne pedagogike.

Trajanje študija: 2 leti.

Študij se bo izvajal na Ptuju.

Prijava poteka preko spletnega portala eVŠ - Prijava za vpis (gov.si), in sicer je 2. prijavni rok od četrtka, 8. 9. 2022 do četrtka 15. 9. 2022.

 

Informacije: https://www.pef.upr.si/,  LU Ptuj: Bernarda Kvas, 02 749 21 58, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

  

KOPER.jpg