Središče za samostojno učenje smo odprli predvsem zaradi želje in potrebe, da bi udeležencem izobraževanja odraslih ponudili zanimivejše, privlačnejše in posamezniku prilagojene poti do pridobivanja znanja. Prednosti takšnega samostojnega učenja se kažejo v povečani samostojnosti udeleženca, saj si sam izbira vsebino, čas, ritem in gradiva, določa si cilje učenja in prevzema odgovornost za lasten napredek pri učenju. Pri tem pa nihče ni popolnoma prepuščen samemu sebi, saj je vsakomur in na izraženo željo, na voljo strokovna pomoč in nasvet.

Središče je prijetno opremljen prostor, kjer se lahko samostojno učite in si bogatite svoje znanje. Na voljo je pet učnih mest, ki so opremljena z računalniki, internetnimi povezavami in s CD/DVD predvajalniki. Za uspešno samostojno učenje v središču ni potrebno računalniško predznanje. Pri uporabi programov vas v delo uvede vodja središča ali strokovno usposobljen svetovalec.

Razpolagamo z učnimi gradivi za učenje angleškega, nemškega, francoskega, italijanskega in španskega jezika, s programom za učenje strojepisja, z zgoščenkami z različno tematiko, s slovarji, s priročno knjižnico iz ekonomskega področja ter z internetnimi storitvami po vaši želji.

Središče je odprto od ponedeljka do četrtka med 7.00 do 18.00 uro, ob petkih med 7.00 in 13.00 uro, v poletnem delavnem času pa vsak delavnik med  8.00 in 13.00 uro. Dneve in ure učenja si določate sami, želene termine pa sporočite vodji središča. Število obiskov v središču ni omejeno, pri nas se lahko učite dokler vam tako ustreza.

Vabimo vse, omejitev ni, učenje v središču je brezplačno!

Pokličite vodjo Središča za samostojno učenje na Ljudski univerzi Ptuj:

Dušan Šilak: 02 749 21 51 .

SSI

 

Osebni podatki

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.www.acs.si in v prostorih Andragoškega centra Slovenije.

 

 

 

Več informacij in prijave

logo lup
Ljudska univerza Ptuj
Mestni trg 2
Ptuj, SI-2250
Slovenija

E-naslov: luptuj@siol.net
Telefon: 02 749 21 50
Faks: 02 749 21 53

Kontaktirajte nas...