ribica luptuj

Ste utrujeni? Obupani? Naveličani vsega? 
Ne skrbite – tudi drugi so bili. 

Danes so uspešni, srečni in - zaposleni.

In to zato, ker so prišli k nam.


Ljudska univerza Ptuj.

Novice

Samostojno učenje

Središče za samostojno učenje smo odprli predvsem zaradi želje in potrebe, da bi udeležencem izobraževanja odraslih ponudili nove, zanimivejše poti pridobivanja znanja. Prednosti samostojnega učenja se kažejo v povečani avtonomnosti udeleženca, saj si sam izbere vsebino, čas, ritem in gradivo, določi si cilje učenja in prevzame odgovornost za napredek pri učenju.

Je prijetno opremljen prostor, kjer se lahko samostojno učite in si bogatite svoje znanje. Pet učnih mest v našem središču je opremljenih z računalnikom in CD romom. Uporabljate pa lahko tudi TV z videorekorderjem, kasetofon ali pač CD player.

Razpolagamo z učnim gradivom za učenje angleškega, nemškega, francoskega, italijanskega in španskega jezika; s programom za učenje strojepisja in z zgoščenkami z različno tematiko, s slovarji ter s priročno knjižnico z ekonomskega področja.

Središče je odprto vsak delavnik od 7.00 do 18.00 ure,v poletnem delavnem času pa od  8.00 do 13.00 ure. Pri uporabi vas v delo uvede strokovno usposobljen svetovalec.Obiske je potrebno predhodno prijaviti.

Obisk v središču je brezplačen.

Vodja Središča za samostojno učenje Ptuj je Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

 

Reference

MIZS slo
Logo EKP socialni sklad SLO slogan
Grb MOP
ZLUS
talum-logotip-barvni
CGP Perutnina
Bolnica-Ptuj
Sava TERME Ptuj logoZnakPOKI